Knapperige aardbeientaart

Herinner je je die bevroren dessertrepen nog toen je een kind was, die bekleed waren met heerlijke aardbeienfrisse kruimels? Deze taart is plat getopt met een huisgemaakte versie van diezelfde kruimels.

De zelfgemaakte aardbeien crisp cake is gevormd met een mengsel van gevriesdroogde aardbeien en gemalen vanille wafer koekjes, en een vleugje smeltbare echter om het allemaal samen te dragen. Het is decadent, leuk, heerlijk, en nostalgisch!

Ingevroren aardbeien worden op 2 manieren gebruikt in dit recept. Niet alleen in de aardbeiencrumble, maar ze worden ook verwerkt in een deel van de botercrème frosting. Hierdoor dienen ze om een paar lagen te vormen binnenin de cake met aardbeien-aroma frosting.

Technische details van de instructie

 • Bereidingstijd: vijfenveertig minuten
 • Baktijd: uur
 • Totale tijd: honderdvijf minuten
 • Porties: twaalf plakken
 • Totale opbrengst: één taart


Tips voor biologisch proces (per portie)


1038 gr Calorieën
negenenvijftig gr Voedingsstoffen
124 gr Koolhydraten
zeven gr supermolecuul


Aardbeien bakpoeder koekje Crisp Ingrediënten


Witte cake:

 • 1 doos van vijftien 1/4 ounce cake
 • 1 kop water
 • 1/3 kop eetbaar vet
 • vier grote eiwitten


Aardbei shortcake:

 • een vijftien 1/4-ounce doos aardbeien cake mix.
 • 1 kop water
 • 1/3 kop eetbaar vet
 • drie reuze eieren


Botercrème:

 • acht kopjes kristalsuiker
 • twee kopjes smaakloze zachte boter
 • 2 theelepels smaakstof
 • 2 eetlepels melk
 • 1/4 kopje geplette, gevriesdroogde aardbeien


Aardbeien crisp:

 • 2 kopjes gevriesdroogde aardbeien
 • half dozijn ounces vanille wafer koekjes
 • 3 eetlepels smeltboter


Aardbeien bakpoeder koekje Crisp Bereidingsstappen


Om de taartjes samen te stellen

 1. Verzamel de ingrediënten.
 2. verwarm het keukenapparaat tot 350º puur.
 3. Bereid de cakelagen voor.
 4. Meng in een grote kom de cakemix, het water, de olie en de eiwitten tot ze bevochtigd zijn. Klop op matige snelheid gedurende 2 minuten of met de hand tot de ingrediënten glad zijn.
 5. Verdeel het witte cakebeslag over twee met bakspray bestoven 8-inch bolvormige cakevormen. Bak gedurende zesentwintig tot eenendertig minuten. De cakejes zijn gaar als een in het midden gestoken reepje er schoon uitkomt.
 6. Laat vijftien minuten afkoelen in de vorm en zet ze dan op een rooster. Laat helemaal afkoelen voordat u de cake samenvoegt.
 7. Bereid de aardbeiencake lagen. Meng in een grote mengkom de aardbeientaartmix, het water, de olie en de eieren tot het vochtig is.
 8. Klop op gemiddelde snelheid gedurende 2 minuten of met de hand tot de ingrediënten glad zijn.
 9. Verdeel het aardbeienbakpoeder-koekjesbeslag over twee met bakspray bestoven 8-inch bolvormige cakevormen. Bak gedurende zesentwintig tot eenendertig minuten. De cakejes zijn gaar als een in het midden gestoken reepje er schoon uitkomt.
 10. Laat vijftien minuten afkoelen in de vorm en zet ze dan op een rooster. Laat helemaal afkoelen voordat je de cake samenvoegt.

Voor de crème of het glazuur

 1. Maak de botercrème. Meng in een grote mengkom, voorzien van een garde, vier kopjes gemalen suiker, één kopje boter en 1 theelepel vanille-extract. Klop goed om te mengen. Voeg melk toe 1 theelepel per keer tot de gewenste smeer consistentie is bereikt.
 2. Neem 1/3 van de witte botercrème weg in een kom. Voeg aan de resterende 2/3 in de kom, 1/4 kopje geplette gevriesdroogde aardbeien toe.
 3. Meng in een andere grote kom, voorzien van een garde, de resterende 4 kopjes poedersuiker, 1 kopje boter en 1 theelepel vanille-extract.
 4. Klop goed door elkaar. Voeg de melk toe, een theelepel per keer, tot de gewenste smeerbare consistentie is bereikt.


Om de taart in elkaar te zetten

 1. Steek met een ruw mes de ronde barst van de cakes af, zodat een trapsgewijs oppervlak ontstaat.
 2. Plaats een van de aardbeilagen op een taartstandaard of serveerplank. hoog met de helft van de aardbeiroze botercrème.
 3. Stapel een van de cakelagen er bovenop. Vorst met over 1/4 van de witte botercrème frosting.
 4. Leg de tegenoverliggende aardbeientaartlaag erop. Bestrooi met het resterende roze aardbeien botercrème glazuur.
 5. Plaats de laatste witte laag op de top. Bestrijk de bovenkant en de zijkanten van de taart met het overgebleven witte botercrème glazuur.
 6. Bereid de aardbeien crisp. in een grote zip-top zak, plet gevriesdroogde aardbeien en vanille koekjes met een keukengerei tot een ruwe maaltijd.
 7. Voeg smeltboter toe aan de zak en meng tot het mengsel gelijkmatig gemengd is.
 8. Vul de taart helemaal met aardbeiencrisp en druk het mengsel aan de zijkanten en bovenkant aan. Koel tot u kunt opdienen.


Tips en voorstellen om de baktijd te verkorten


Als je vier 8-inch bolvormige cakevormen hebt en een keukenmachine waar ze in passen, dan kun je ze op dezelfde temperatuur even lang bakken. Je kunt ook proberen om in het midden van iedereen een strook te steken, dan komt het er schoon uit.


Aardbeien bakpoeder biscuit Crunch Cake Conclusies


Aardbei bakken-poeder koekje Crunch is vaak een uitstekende en heerlijke afters om te delen met uw familie of vrienden of om te genieten van een zoete hunkering. Daarom hebben we de neiging om uiterst pleiten u probeert deze instructie en genieten van een heerlijk dessert.

Leave a Comment

Your email address will not be published.