Bananenbrood Recept

Bananenbrood recept is een van de gemakkelijkste, gezonde, en heerlijke vormen van brood in zijn persoonlijke varianten. Gemakkelijk te maken zelfgemaakte bananenbrood, dat ook in zijn traditionele model is een van de uitstekende en verstandige manieren om de overrijpe bananen opgeslagen op uw keuken (dus nu geen zin om ze weg te gooien op alle) toe te passen ?? . Het is de gezonde en zeer goede heerlijke plak om samen te gaan met uw ‘s ochtends ontbijt koffie! Beter dan alles, onze bananenbrood recept is pluizig, boterachtig, nat, en ruikt gewoon lekker, zelfs als het bakken! Elke kauwen is gewoon yummmmm! Dit is de Beste Bananenbrood recept dat je ooit bent tegengekomen. Het recept is feilloos snoep, nat, en compleet van smaak! U kunt ervaren dit brood onbetwistbaar, met gehakte walnoten, of misschien chocolade chips. Perfect voor ontbijt of dessert!

Dit recept wordt gemaakt door simpelweg gebruik te maken van de eenvoudige elementen die je al in je keuken hebt. Niets zeer kritisch of steil-priced u zult nodig hebben voor dit recept.Dit brood is niet alleen onberispelijk lekker, het blijft ook nog eens dagenlang nat en schoon. Geen droog of bitter bananenbrood is overal te zien. U kunt dit bananenbrood ontegensprekelijk ervaren of er een paar andere elementen zoals gehakte walnoten of misschien chocoladestukjes in mengen; in elk opzicht vinden u en uw jongeren het lekkerst.

Mijn persoonlijke voorkeur is een dikke plak bananenbrood met een klodder vanille-ijs; nauwelijks opgewarmd om het ijs wat zachter te maken en alle smaken te mengen.
Ik ben ervan overtuigd dat het bananenbrood recept iets is dat je overal en altijd kunt maken, met een handmixer of echt met een vork, in een broodpan of in een kleine muffinvorm – elke keer dat je een paar rijpe bananen hebt die zacht worden en terwijl je bijna van plan bent om ze weg te gooien? Bananenbrood, ik ben verliefd op dit snoeprecept.

Hier percentage ik met u is een volledig eenvoudige en echt schoon recept dat duurt allemaal samen slechts een paar minuten te kloppen. Een uur van klaar, zelfs als uw keuken krijgt vol met verleidelijke aroma’s en u dan zeker zijn aangenaam om uw bank en worden snacking aan uw zeer persoonlijke plak van warme, schoon-gebakken bananenbrood. Ik wil dit voorafgaan door aan te kondigen dat ik dit brood de hele tijd maak. Het is ZEKER een buitengewoon recept!

Gebruik de rijpste bananen
De enige voorwaarde voor het maken van dit uitstekende bananenbrood recept is dat je rijpe bananen gebruikt. Zodra de banaan poriën en huid beginnen uit te breiden sproeten en de banaan is alleen een beetje te glad voor het consumeren van het omdat het is, dan wordt uitgerust; het is bananenbrood tijd. Je hebt je bananen nodig om rijp te zijn met veel zwarte vlekken, dit geeft aan dat ze glad zijn en vol met suikers. Laat ze echter niet zo rijp worden dat er vloeistof uit sijpelt. Als je je bananen nog langer laat rijpen – tot de schil bruin is en het fruit opzij valt als je het pelt – wordt je brood nog natter, met een sterke bananensmaak, en rijker.
Ik hou gewoon van de bananensmaak, dus ik kies ervoor om een paar stukjes banaan in mijn brood te verwerken en ik vind het ook lekker om een paar bananen in één keer in het broodbeslag te prakken. Als je geen stukjes nodig hebt en je bananen liever helemaal schoon hebt, raad ik je aan ze in een aparte kom tot moes te pureren en ze daarna door het bananenbroodbeslag te mengen.

Wat we willen Bananenbrood recept koken
Om dit bananenbrood te maken zijn we in staat, om te beginnen, een paar all-motive bloem, bakpoeder, zuiveringszout, vloer kaneel, en zout. Bij het nemen van de bloem, ervoor te zorgen om lepel en mate het in uw maatbeker in tegenstelling tot het scheppen van het goed uit de container. Als u schept uw bloem uit de container, je zou kunnen worden met manier een buitensporige hoeveelheid bloem op uw recept en een zeer goede dichte brood van bananenbrood.

Voor de meeste elementen, zijn we in staat om samen een paar boter, kristalsuiker, en bruine suiker tot het licht in schaduw en luchtig. Dan kunnen we er een paar eieren en vanille-extract door roeren.

We kunnen ook het gebruik van kopjes geprakte banaan in dit recept. Dit kan ook geluid als veel bananen withinside de Banana Bread Recept, maar dat is de toepasselijke aspect dat dit bananenbrood zeer goed nat onderhoudt. Een groter ding, altijd onthouden dat hoe rijper de bananen, hoe hoger in termen van bananenbrood!

Hoe maak je het beste bananenbrood
Bereid de oven
en de pan voor. Plaats een gestresseerd rooster aan de achterkant van de oven en verwarm de oven tot 350°F. Bekleed een acht×vijf-inch broodvorm met perkamentpapier en laat het extra papier over de lange kanten hangen, zodat er een slinger ontstaat. Spuit de binnenkant van de pan in met bakoliespray. (Als u noten of walnoten gebruikt, rooster ze dan 10 minuten in de oven terwijl u de oven voorverwarmt).

Bewaar de boter op kamertemperatuur. Voor het beste resultaat, zelfs als je een cake-achtig bananenbrood maakt, smelt je de boter (maar laat ze nu niet meer zacht worden) en room je ze met de suiker. U kunt de boter ook zachter maken in de microgolfoven of op een lage temperatuur op het fornuis. Doe de gesmolten boter en suiker in een grote kom en klop tot ze gemengd zijn. (Of room de zachte boter en suiker in een mixer tot het luchtig wordt).

Voeg de vloeistoffen toe. Schep alle eieren in de kom en klop tot ze helemaal gemengd zijn en het mengsel schoon is. Klop op dezelfde manier de melk en de vanille door het beslag tot een schoon beslag.
Spatel de gepureerde bananen erdoor. Als u een volledig glad bananenbrood wilt, scheid dan de bananen en plet ze tot er geen klontjes meer overblijven voordat u ze door het beslag klopt. U kunt ook de bananen pellen en ze in de kom doen. Pureer ze met de garde of een vork door het beslag. Laat de bananen zo grof of zo schoon als je zelf wilt.
Voeg de bloem, het zuiveringszout en het zout toe. Schep de bloem, het zuiveringszout, de kaneel en het zout voorzichtig in de droge kom. Gebruik liever een spatel om te mengen en roer lichtjes tot de elementen mooi gemengd zijn en er geen grotere klontjes of droge elementen zichtbaar zijn.

Het beslag bakken. Giet het uitgeruste beslag in de georganiseerde broodvorm, strijk het hoogtepunt van het beslag glad voor een gemakkelijke afwerking. Bak tot de bovenkant van de cake donkerbruin is met een paar gele binnenkanten erdoor en een tandenstoker of cake-tester die in het midden wordt gestoken er gemakkelijk uitkomt. De baktijd is afhankelijk van de vochtigheid en het suikergehalte van de bananen – begin rond de 50 minuten te bakken en daarna elke 5 minuten.

Laatste afwerking. Haal het brood uit de oven en laat het in de broodvorm ongeveer 20 minuten afkoelen. Haal het brood voorzichtig uit de broodvorm en leg het direct op een rooster om verder af te koelen. Snel brood kan af en toe moeilijk uit de pan te krijgen zijn. Een truc die ik heb geleerd is om mijn broodvorm te bekleden met perkamentpapier, zodat er ongeveer 15 cm papier over de bovenkant van de bakvorm gevouwen blijft. Dit maakt het zeer goed schoon te houden en til het brood gemakkelijk, en in een enkel ongehuwd stuk, uit de pan. Laat op een koelrek vallen om af te koelen of direct op een broodplank om in plakken te snijden en te proeven!

Snijden en serveren: Snijd het naar wens in plakjes en serveer het met opgeklopte aardbeienboter, overgiet het met een heerlijke Pecan Coconut Glaze of houd het eenvoudig vast en ontvouw het met een klontje boter.

Bananen muffins: Om muffins te maken, bekleed je een muffinblik met papieren bakpapier en vul je elk bakje tot ongeveer drie/vier. Maakt acht tot tien muffins.

Bewaren: Overgebleven brood kan worden bewaard, afgedekt, bij kamertemperatuur voor tal van dagen, of verpakt in aluminiumfolie en bevroren voor maximaal een paar maanden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.